România, jud. Iași
com. Miroslava, sat. Uricani

+40 758 756 756
roman.chebici@lordas.ro

Parteneri LORDAS


http://at-industry.com/

A-T, s.r.o. - companie de proiectare și producere cu sediul în Bratislava, care a fost înființată în 1991. Este una dintre cele mai importante companii din Europ Centrală și de Est ce proiectează și produce utilajul.


http://bsm.bg/

BSM este o companie bulgară specializată în fabricarea mașinilor și utilajului automatizat pentru producerea și taierea ambalajelor dedicate industriei de panificație și patiserie.


http://www.btf.si/index.php?lang=2

BTF Tehnologie de panificaie este o companie înființată în anul 2000. Are mai mult de 30 de ani de experiență în diferite domenii ale fabricării panificației (construcție, service, proiectare etc.).


http://delloro.it/

Compania Dell’oro a fost înființată în 1961 de doi frați: Agostino și Gianni Dell'Oro, ambii pasionați de proiectare și mecanică, care au decis să-și combine abilitățile pentru a crea mașini de procesare a alimentelor.


http://gostolgroup.eu/

Compania Gostol a fost înființată în 1947. De atunci și până în prezent, compania producere utilaj de calitate dedicat panificației și patiseriei.


http://www.me-foodsolutions.com/

Millennium Engineering srl a fost înființată în 1996 de către inginerul mecanic Luca Priore, care a colaborat cu companii de inginerie de vârf care se ocupă de cercetare și dezvoltare în domeniul agrobusinessului.


http://www.mondialforni.com/en

Mondial Forni este o companie italiană specializată în fabricarea cuptoarelor pentru industria de panificație. Cu mai mult de 65 de ani de experiență.


http://sunset09.com/en/

Sunset 09 activează pe piața străină pentru mai mult de 10 ani. Produc întregul echipament pentru cuptoare mici și mijlocii. Luând în considerare întregul ciclu de producție al procesului de panificație.


http://www.yesovens.com/

Yesovens este o companie producătoare de cuptoare profesionale de cea mai înaltă calitate. Profesionalism și experiență, design inovator, performanță extraordinară, atenție și îngrijire la cele mai mici detalii și cele mai bune materiale.