România, jud. Iași
com. Miroslava, sat. Uricani

+40 758 756 756
roman.chebici@lordas.ro

Despre LORDAS SRL

Prim turtă din cereale a fost coaptă, probabil, aproximativ 8000 ani în urmă, care a fost preparată de un om preistoric inventiv. El a adunat grăunțele, le-a măcinat, apoi făina obținută a amestecat-o cu apă, a acoperit-o cu cenusă si a copt-o pe o piatră fierbinte.


Pâinea, în toate timpurile a avut o importanță deosebită pentru om, fiind, uneori, unicul mijloc de supravețuire.

Importanța pâinii, a produselor de panificație și varietatea acestor specialități, precum și diferite procese corespunzătoare diferitor etape de preparare ale lor, determină și o varietate a utilajului folosit în industria panificației.


LORDAS SRL distribuie utilaj pentru toate fazele de preparare a pâinii.


Pâinea de mult timp nu este acel ameste de făină, apă şi sare, crescută în volum sub acţiunea drojdiilor. La moment sunt cunoscute zeci de specialităţi de păine şi gustul deosebit al fiecărei de multe ori este evidenţiat de prezenţa anumitor ingrediente alimentare.


LORDAS SRL propune unele din aceste ingrediente, care pot fi folosite în preparare pâînii si a unor produse de patiserie.


LORDAS SRL este o companie ce se are ca activitate distribuirea mărfurilor, apărute recent pe piaţa României, şi anume:Vă oferim oricând sfaturi şi părerile specialiştilor în domeniu.


Cu stimă,
LORDAS SRLParteneri